Welkom bij NVIDIA. Je bent doorverwezen op basis van je locatie. Verkeerde locatie? Selecteer hier je land..

0
Jouw winkelwagen

GAME READY

GeForce is gaming: met gaming-pc's en grafische kaarten van GeForce GTX ben je klaar om games te spelen op het beste platform ter wereld.

Game Ready met de GeForce GTX 10-serie.


Bekijk de volledige video
GeForce Game Ready

UITZONDERLIJKE PRESTATIES

Games zijn mooier en meeslepender dan ooit tevoren. Je verdient het om ze op ultra-instellingen en met 60+ FPS te spelen. Met prestaties die tot 3x beter zijn dan die van eerdere generaties, bezorgt de GeForce GTX 10-serie je de ultieme game-ervaring.


Meer info
Watchdogs 2
Esports Ready

ESPORTS READY

In eSports telt elke milliseconde. Vertraagde invoer of een enkel gemist frame kan het verschil maken tussen de overwinning en de nederlaag. Grafische kaarten van de GeForce GTX 10-serie zijn uiterst nauwkeurig gebouwd om je de ultieme prestaties en rotsvaste betrouwbaarheid te bieden, en beschikken over baanbrekende technologieën zoals NVIDIA G-SYNC™. Speel zoals de pro's.


Meer info

VR-READY

De toekomst van gamen is virtueel. Dankzij de ongeëvenaarde prestaties en technologieën van de GeForce GTX 10-serie kun jij de verbluffende nieuwe wereld van Virtual Reality (VR) ontdekken.


Meer info
VR Ready
GeForce GTX 10-SERIE

Beleef technologisch hoogstaande prestaties en zuinig energieverbruik in elke game.

GeForce GTX 1080 Meer info > GeForce GTX 1070 Meer info > GeForce GTX 1060 Meer info > GeForce GTX 1050 / 1050 Ti Meer info > GeForce GTX 10-serie notebooks Meer info >
GeForce GTX